Å komme til oss skal være en god og avslappende opplevelse. Vi er opptatt av bærekraft, men det handler ikke bare om  hvordan man tar vare på miljøet rundt seg, det handler like mye om å ta vare på seg selv!
Brygga ligger nydelig til i landskapet hvor man har utsikt mot fjellet Dønnamannen. Her det lett å komme til ro, og våre bryggejenter vil sørge for en hyggelig atmosfære.

Her kan du senke skuldrene, nyte vakker natur og håndlaget sjokolade

Velkommen til Sjokoladebrygga

Omringet av den rene, rå og kraftfulle naturen, ble Heidi inspirert til å lage en sjokolade som er minst mulig bearbeidet, slik at den beholder alle de viktige næringsstoffene. Sjokoladen kan ansees som rawfood fordi den er behandlet på så lave temperaturer som mulig under hele prosessen fra bønne til sjokolade. Alle ingrediensene i sjokoladen er økologiske, og den inneholder ikke melkeprodukter. Den er både vegansk og er laget med naturlig søtning som har lav GI. 

Bærekraftig bygg som er opptatt av miljø og gjenbruk

serviceinnstilte bryggejenter som sørger for at du får en god opplevelse

 Sjokolade som er vegansk og fri for allergener

rå natur, gjestfrihet, rik historie og herlige nytelser

Her vil du oppleve

Under renoveringen ble alt det gamle treverket tatt vare på og gjenbrukt. Dagens vegger i Sjokoladebrygga er det gamle gulvet til brygga. 

generasjoner har eid og driftet stedet

4

Lager for P/R Dønnland

1986

Avsluttet sitt virke som dampskipskai

1950

Dampskipskai og klippfisk produksjon

1910

Tidslinje:

Plassen var senter for ekspedering av både post, fisk, dyr og mennesker mens det var et dampskipskai

2019

brygga stod ferdig slik den er i dag

Selve bygget er over 100 år gammelt med en rik historie

Fakta om brygga

Sjokoladebrygga startet under navnet Heidis Sjokoladedrøm i 2016. Gründeren Heidi Vold Lorentzsen ble under en guidetur hun ledet på Dønnamannen inspirert av en glutenallergiker til å skape et produkt som alle kan spise.

Tilslutt endte hun opp med en sjokolade som både er vegansk, glutenfri og som kun inneholder naturlig søtning som har lav glykemisk indeks. Produktet er også økologisk, og inneholder råvarer av høy kvalitet som er etisk produsert. Kakaobønnen som brukes er av typen Criollo, og er regnet som en av de beste kakaobønnene i hele verden. Den er sjelden fordi den er vanskelig å dyrke, men den har en utsøkt smak.

På toppen av fjellet Dønnamannen fikk Heidi en idé

Hvor det hele startet

Etter noen suksessfulle år ble det etterhvert naturlig å videreutvikle merkevaren og løfte konseptet til nye høyder. Sjokoladebrygga har blitt et ettertraktet sted å besøke og vi har jobbet hardt med å skape produkter og opplevelser som kan bidra til litt ekstra velvære og sunnhet i hverdagen. "Bryggeopplevelsen" som vi kaller det, kan du oppleve hos oss på selve Sjokoladebrygga, eller du kan få den hjem i stuen din gjennom våre produkter eller digitale opplevelser/kurs.

Reisen startet som Heidis Sjokoladedrøm.
Nå skal konseptet få seg et løft under det nye navnet Sjokoladebrygga!

#bryggeopplevelsen